Koffie concert 21 januari 2018

 

Koffieconcert zondag 21 januari trio Kodama

De muziekwerkgroep van de culturele raad Wateringen organiseert weer een mooi koffieconcert. Dit keer met het trio Kodama bestaande uit 

  • Momoko Noguchi         – viool
  • Elisabeth Runge           – altvioolTrio Kodoma
  • Mileva Fiavola              – cello

Kodama zijn in de Japanse folklore boomgeesten, die als bomen leven in de bergen.  Hun strijkinstrumenten zijn als het ware begeesterend hout, van bomen gemaakt. 

Violiste Momoko is op 5 jarige leeftijd begonnen met viool volgens de Suzuki methode. Ze is afgestudeerd aan de Tokyo University of Music and Fine Arts en afgestudeerd (cum laude) aan de Hochschule für Musik und Theater Hamburg. Sinds 1993 is Momoko Noguchi verbonden aan het Residentie Orkest.

De Duitse Altvioliste Elisabeth is afgestudeerd studeerde af aan de conservatoria van Leipzig en Wenen. Na een vaste baan bij het Opernhaus Graz, Oostenrijk, is ze sinds 2006 lid van het Residentie Orkest. 

De Tjechische celliste Mileva Fialova studeerde aan de Academy of Arts in Praag en aan het Conservatoire de Genève, waar zij de ‘Premier prix de virtuosité’ behaalde. Van 1983 tot 1992 was ze docent aan het Conservatoire de Sion. In 1993 trad zij toe tot het Resid

entie Orkest als plaatsvervangend aanvoerder. 

Kinderen gratis 
Kinderen zijn gratis. Dus neem uw kleinkinderen mee naar onze mooie concerten.

 

Het volgende concert is zondag 18 februari.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het concert begint om 12.00 uur, de zaal gaat om 11.30 uur open en de entree bedraagt voor volwassen € 7,50, inclusief koffie, thee, water of limonade. Kinderen zijn gratis.

Adres: De Hofboerderij hoflaan 1  / Heulweg 9 Wateringen

Reserveren is niet mogelijk

 

Subcategorieën