Nieuw Cursusaanbod

Ook dit najaar bieden we weer enkele leuke cursussen aan. Op maandagmiddag 9 december is de laatste bijeenkomst van de cursus "Gouden Momenten in de Beeldende Kunst" gegeven door kunsthistoriva Tieleke Huybers. Voor slechts € 30,-. bij te wonen. Er is nog plaats! Meer informatie onder de tab: cursussen..

 

De Maxima's traden op.

Zondagmiddag 24 november, was het vrijwel uitverkocht. De Maxima's ( wereldberoemd in den Hoorn en verre omstreken) kennen een acoustische versie: Maxima uitgekleed noemen ze zich zelf . Ze traden voor het eerst op in de Hofboerderij.. Jongere ouderen met Nederlands en Engelstalige muziek. Met medewerking Cultuurweb/ Regeling Kleine Culturele Initiatieven. Ook andere gebruikers van de Hofboerderij waren aanwezig om wat te vertellen over wat ze doen.

Decemberexpositie: Wim's Keuze

Zaterdagmiddag 7 december  was er een feestelijke bijeenkomst in de Hofboerderij.Tot eind van deze maand exposeren Wim van Staalduinen en Nelly v.d. Ende  (schilderijen/ aquarel) . De opening werd gecombineerd met een afscheidsreceptie voor Wim van Staalduinen die na 22 jaar betrokkenheid bij de Hofboerderij, afscheid nam. Hij ontving uit handen van Wethouder Piet Vreugdenhil de Westlandstek. Een meer dan verdiende onderscheiding voor jarenlang vrijwiligerswerk!

Meer informatie treft u aan onder het tabblad "Expositie". Elke zaterdag en zondag van 13.30 tot 16.30 uur bent u van harte welkom op deze expositie. tot en met zondag 22 december. Vrije Toegang!

Creatief de winter door in de Hofboerderij

Workshop Kerststuk maken 9 en 10 december 2019

De Hofdames organiseren weer de zeer populaire workshop Kerststuk maken op maandag 09 en dinsdag 10 december 2019 19:30 uur tot ongeveer 21:30 uur in de Hofboerderij “Middenhof” Hoflaan 1 te Wateringen. De kosten zijn € 27,50 inclusief materiaal en koffie of thee. U dient zelf een mesje en tangetje mee te nemen, voor de rest wordt gezorgd. Wees er snel bij: vol is vol.

 Wilt u informatie over een cursus, dan kunt u contact opnemen met:

Mevr. M. Brabander Tel 070-3939599 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mevr. M. Ketel Tel 0174-297039 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Opbrengst Rabo Clubsupport bekend!

Maandag 18 novermber werden de cheques uitgereikt van de jaarlijkse Rabo clubkasactie/clubsupport. Dit jaar mocht de CRW een cheque in ontvangst nemen van € 395,72. Voor de Rabo Westland leden die hun stem (-men) op de CRW hebben uitgebracht: hartelijk dank! Elke euro komt goed terecht.