Logo

WOP 14 november : Violiste Vivian Giesberz begeleid op piano

IS VOLGEBOEKT, AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK!

Zondag 14 november is er weer een Westlands Open Podium met de inmiddels bekende Corona maatregelen (Iedereen op afstand, reserveren verplicht en QR code tonen). Het is een reprise van vorig jaar september. Het concert wordt opgevoerd door Vivian Giesberz (geboren in 2003) op viool, met begeleiding op de piano door Sergey Smirnov.

vivian Giebertz violist

 

 

Ervaring in de kamermuziek heeft Vivian opgedaan tijdens het internationaal Kamermuziek Festival Utrecht onder leiding van Janine Jansen, het Stiftfestival met onder andere Daniel Rowland en bij de winteravonden aan de Amstel waar ze fantastische muziek van de Notenkraker heeft mogen spelen met onder andere kinderen van de Gnessin Staatsacademie in Moskou. Meer over Vivian vindt U hier.

 
 
 
 
 

Het programma:

Violin Concerto No.2, Op.22  van  Henri Wieniawski.

Vivian wordt begeleid Sergey Smirnov

Aanvang concert 12.00 uur, de zaal gaat om 11.30 uur open, entree €2,50 voor volwassen, inclusief koffie, thee, water of limonade. Kinderen zijn gratis.

Reserveren verplicht per mail bij let op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen,

Adres: De Hofboerderij, Hoflaan 1, Wateringen

 

Alle corona maatregelen

Maximaal aantal personen 23, ook gelet op de geadviseerde 1,5 meter afstand.

.Bezoekers moeten symptoomvrij zijn, zal worden nagevraagd.

Dispensers en papieren handdoekjes moeten worden gebruikt. Koffie uit papieren bekers. Toiletbezoek zoveel mogelijk vermijden.

Er is een looproute zijn, jassen moeten worden meegenomen naar de stoel en via de achteruitgang naar buiten.

Inschrijven voor het Westlands Open Podium

Er is altijd plaats voor Westlanders die hun muzikale talenten willen vertonen op een podium. 

Meld u/je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..